rækværk stræk

Click to view text only

rækværk strækYoga til Psoas


Psoas muskelen er den dybeste muskel i kroppen. Den begynder ved den indvendige nedre rygsøjle, der bevæger sig gennem den nedre torso til indersiden af ​​hofterne, ombrydes om den øvre lårben og fastgøres til det øverste lår.

psoas muskel


Det er den eneste muskel der forbinder over- og underkroppen. Dens funktion er faktisk omstridt, men de fleste ville være enige om, at det er en postural muskel. Andre (herunder mig) anser det for at være en af ​​de vigtigste muskler i kroppen. Der er mange andre funktioner, som du kan læse om her .

Det stabiliserer ikke kun kroppen, men det er kernens styrke muskel. Pilates er designet til at styrke psoas. Men der er ikke et system til at strække det!

Alle fysiske trænere og terapeuter ville være enige om, at det er vigtigt at strække en muskel efter at have gjort styrketræning. Men hvordan strækker du denne dybe og illusive muskel?

pilates
Heldigvis kan du nu lære alle de store strækninger i Yoga for Psoas. De fleste strækninger er lette at gøre for begyndere, og avancerede praktikere vil også finde store strækninger i denne bog.

psoas muskel


psoas yoga

Du kan få din elektroniske kopi til den lave pris på kun $ 9.


hofte strækninger


Der er en 60-dages penge tilbage garanti, så prøv det og sørg for, at det passer til hvad du har brug for.