leuning rek

Click to view text only

leuning rekYoga voor de Psoas


pilates
De psoas-spier is de diepste spier in het lichaam. Het begint bij de binnenste ruggengraat die door de onderbuik naar de binnenkant van de heupen beweegt, om het bovenste dijbeen loopt en aan de bovenste dij hecht.

Het is de enige spier die het boven- en onderlichaam verbindt. Zijn functie is eigenlijk betwist, maar de meeste zouden het erover eens zijn dat het een posturale spier is. Anderen (inclusief mij) beschouwen het als een van de belangrijkste spieren in het lichaam. Er zijn veel andere functies die u hier kunt lezen.

Niet alleen stabiliseert het lichaam, maar het is de kernsterktespier. Pilates is ontworpen om de psoas te versterken. Maar er is geen systeem om het uit te breiden!

Alle fysieke trainers en therapeuten zouden het erover eens zijn dat het belangrijk is om een ​​spier uit te breiden na het doen van versterkende oefeningen. Maar, hoe rek je deze diepe en illusieve spier?

Gelukkig kun je nu alle belangrijke strepen leren in Yoga for the Psoas. De meeste strekken zijn makkelijk te doen voor beginners, en geavanceerde beoefenaars vinden ook grote strepen in dit boek.

psoas yoga

U kunt uw elektronische kopie krijgen voor de lage prijs van slechts $ 9.

pilates


Er is een garantie van 60 dagen geld terug, dus probeer het uit en zorg ervoor dat het past bij wat je nodig hebt.

psoas yoga

psoas yoga