kaiteen venytys

Click to view text only

kaiteen venytysJooga Psoasille


Psoas-lihas on syvin lihas kehossa. Se alkaa alhaisemmasta selkärangasta, joka liikkuu alimman vartalon läpi lonkan sisäpuolelle, kiertyy ylälangan ympärille ja kiinnittyy yläosaan.

venyttelyharjoituksia


Se on ainoa lihas, joka yhdistää ylemmän ja alemman rungon. Sen toiminta on oikeastaan ​​kiistanalaista, mutta suurin osa olisi samaa mieltä siitä, että se on posturaalilihaa. Muut (mukaan lukien minä) pitävät sitä yhtenä tärkeimmistä kehon lihaksista. On monia muita toimintoja, joista voit lukea täältä .

psoas jooga

Se ei ainoastaan ​​stabiloi kehoa, vaan se on ydinvoiman lihas. Pilates on suunniteltu vahvistamaan psoas. Mutta ei ole olemassa järjestelmä venyttelyä varten!

Kaikki fyysiset kouluttajat ja terapeutit olisivat yhtä mieltä siitä, että lihasten venyttäminen on tärkeää vahvistusharjoitusten jälkeen. Mutta miten venytät tämän syvän ja harhaanjohtavan lihaksen?

Onneksi voit nyt oppia kaikki tärkeimmät joogan pureskelit Psoasille. Suurin osa ulottuvuuksista on helppo tehdä aloittelijoille, ja pitkälle viety harjoittajat löytävät myös suuria osia tässä kirjassa.
lonkka ulottuu
psoas-lihakset

Saat sähköisen kopion vain 9 dollarin alhaiselle hinnalle.venyttelyharjoituksia

60 päivän rahat takaisin -takuu, joten kokeile sitä ja varmista, että se sopii siihen, mitä tarvitset.