regangan tangan

Click to view text only

regangan tangan



Yoga kanggo Psoas


Otot psoas yaiku otot paling jero ing awak. Diwiwiti ing tengkorak ngisor njero liwat torso ngisor menyang jero hips, ngubengi balung pethi ndhuwur lan nemplek ing pethi ndhuwur.

otot psoas

Iku mung otot sing nyambungake awak ndhuwur lan ngisor. Fungsi kasebut bener-bener gegayutan, nanging sing paling mesthine yaiku otot postur. Liyane (kalebu kula) dianggep minangka salah sawijining otot paling penting ing awak. Ana akeh fungsi liyane sing bisa diwaca babagan kene .
pinggul pinggul

Ora mung menstabilitas awak, nanging iku kekuatan otot. Pilates dirancang kanggo nguatake psoas. Nanging, ora ana sistem kanggo ngegungake!
pilates

pinggul pinggul
Kabeh pelatih fisik lan ahli terapi bakal setuju yen penting kanggo meregake otot sawise nindakake nguatake latihan. Nanging, carane sampeyan babagan iki jero lan illusive otot?

Begjanipun, sampeyan saiki bisa sinau kabeh babagan utama ing Yoga kanggo Psoas. Sebagian gedhe sing gampang kanggo para pamula, lan praktisi sing luwih maju uga bakal nemokake bukaan gedhe ing buku iki.

tumrap latihan

Sampeyan bisa njaluk salinan elektronik kanggo rega kurang saka $ 9.



Ana 60 dina dhuwit bali njamin, supaya nyoba metu lan priksa manawa cocog karo apa sing sampeyan perlu.