rekkverk strekning

Click to view text only

rekkverk strekningYoga for Psoas


Psoas-muskelen er den dypeste muskelen i kroppen. Den starter ved den indre nedre ryggraden som beveger seg gjennom den nedre torso til innsiden av hoftene, vikler rundt over lårbenet og festes til øvre indre lår.

pilates

Det er den eneste muskelen som forbinder øvre og nedre kropp. Funksjonen er faktisk omstridt, men de fleste vil være enige om at det er en postural muskel. Andre (inkludert meg) anser det for å være en av de viktigste musklene i kroppen. Det er mange andre funksjoner du kan lese om her .

Ikke bare stabiliserer det kroppen, men det er kjernekraftmuskelen. Pilates er designet for å styrke psoas. Men det er ikke et system for å strekke det!
psoas muskel

Alle fysiske trenere og terapeuter vil være enige om at det er viktig å strekke en muskel etter å ha styrket øvelser. Men hvordan strekker du denne dype og illusive muskelen?

Heldigvis kan du nå lære alle de store strekkene i Yoga for Psoas. De fleste strøk er enkle å gjøre for nybegynnere, og avanserte utøvere vil også finne store strekker i denne boken.

strekkøvelser

pilates


Du kan få din elektroniske kopi til den lave prisen på bare $ 9.psoas muskel
Det er en 60 dagers pengene tilbake garanti, så prøv det og sørg for at det passer med det du trenger.