räcke räcke

Click to view text only

räcke räckeYoga för Psoas


Psoas-muskeln är den djupaste muskeln i kroppen. Det börjar vid den inre nedre ryggraden som rör sig genom underbenen till insidan av höfterna, sveper runt det övre lårbenet och fästs till den övre inre låret.

Det är den enda muskeln som förbinder över- och underkroppen. Dess funktion är faktiskt omtvistad, men de flesta håller med om att det är en posturell muskel. Andra (inklusive mig) anser att det är en av de viktigaste musklerna i kroppen. Det finns många andra funktioner som du kan läsa om här .

Det stabiliserar inte bara kroppen, men det är kärnstyrkemuskeln. Pilates är utformad för att stärka psoas. Men det finns inte ett system för att sträcka det!

höftsträckor
Alla fysiska tränare och terapeuter skulle komma överens om att det är viktigt att sträcka en muskel efter att ha förstärkt övningar. Men hur sträcker du denna djupa och illusiva muskel?

pilates

psoas-muskeln

Lyckligtvis kan du nu lära dig alla stora sträckor i Yoga för Psoas. De flesta sträckorna är lätta att göra för nybörjare, och avancerade utövare hittar också stora sträckor i den här boken.

Du kan få din elektroniska kopia till det låga priset på endast $ 9.


psoas yoga

psoas-muskeln


Det finns en 60 dagars pengarna tillbaka garanti, så prova det och se till att det passar vad du behöver.